Svedala kommun är en fantastisk plats att bo på, bymiljö, nära till allt men ändå lagom långt bort. Otrolig natur, fantastiska människor.  Låt oss ta fasta på detta och utveckla Svedala till Sveriges bästa boendekommun. Delta i vår tävling om hur det ska ske!

Utveckla Svedala till Sveriges bästa boendekommun istället för att stagnera som fängelsekommun!

Tävla om matupplevelse i Svedala till ett värde av 2500 kr.

Endast Lomma och Vellinge har utvecklats mer som skånska boendekommuner de senaste 20 åren. Bara 2 av Skånes 33 kommunen överträffar Svedalas exeptionella villaprisutveckling på 300 procent de senaste 20 åren.

När tidningen Fokus rankar Sveriges bästa boendekommuner brukar också Vellinge och Lomma hamnar på topp tre, märkligt långt före Svedala. Men Svedala kommun har minsann potential, nära till allt men ändå lagom långt bort, bymiljö, otrolig natur och fantastiska människor.

Hjälp oss bli Sveriges bästa boendekommun! Skicka in din vision för hur vår kommun ska fortsätta utvecklas så att vi blir Sveriges bästa boendekommun 2030. Vi har alla förutsättningar! Det anser vi i Älska Svedala är mycket bättre än att bita i det utsträckta sura äpplet till kriminalvårdsanstalt och stagnera som fängelsekommun.

Bästa förslaget belönas med en upplevelse för hela familjen i Västerlens backlandskap till ett värde av 2500 kr den 25 maj.
– Hyby Ost
– Vismarlövs bagarstuga
– Lammsafari på Eksholmgsgården
– Anitas på Börringekloster
– Pop Up Barnfestival Börringebarnen
– Hyby Chark
– Hällåkra vingård
– Hönsinge Bryggeri